martes, 16 de febrero de 2010

Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya - PAC - Visita

Estimat socis i amics de l'Aeroclub de Reus. cat/.

Per aquest mes de Febrer hem planificat una sortida a Sabadell pel pròxim diumenge 21de febrer, aprofitant que la Fundació Parc Aeronàutic de Catalunya realitza la seva jornada de portes obertes. Podrem gaudir aixi d’una visita al seu hangar i disfrutar veient tota la flota d'avións clàssics de que disposa. I finalment veure’ls volar. L’activitat començarà a les 11 hores.

Creiem que es una bona ocasió per anar a l'aeroport de Sabadell tots els pilots de l'Aeroclub de Reus i especialment pels que no hi hagin estat mai i no coneguin la Fundació PAC.
Us animem a reservar plaça en algún avió de l'Aeroclub de Reus per poder aixi distribuirnos i compartir despeses amb altres companys.

Informació, reserves, horaris: AEROCLUB DE REUS, telèfon 977 771911 o e-mail: racreus@racreus.com

------------

Estimados socios y amigos del Aeroclub de Reus. es/

Para este mes de Febrero hemos planificado una salida en Sabadell el próximo domingo 21 de febrero, aprovechando que la Fundación Parque Aeronáutico de Cataluña realiza su jornada de puertas abiertas. Podremos disfrutar así de una visita a su hangar y disfrutar viendo toda la flota de aviones clásicos de que dispone. Y finalmente verlos volar. La actividad comenzará a las 11 horas.

Creemos que es una buena ocasión para ir al aeropuerto de Sabadell todos los pilotos del Aeroclub de Reus y especialmente para los que no hayan ido nunca y no conozcan la Fundación PAC.
Os animamos a reservar plaza en algún avión para poder así distribuirnos y compartir gastos con otros compañeros.

Información, reservas, horarios: AEROCLUB DE REUS, teléfono 977 771911 o e-mail: racreus@racreus.com

AEROCLUB DE REUS
màrqueting i comunicació
Tel. +34 977 771911
racreus@racreus.com
www.racreus.com

No hay comentarios: