jueves, 13 de mayo de 2010

Fira d'Entitats de Reus - Estand de l'Aeroclub de Reus núm. 65


FIRA D'ENTITATS DE REUS

El proper dia 29 de maig de 2010, estarem presents en un estand ,AEROCLUB DE REUS, núm. 65 a la Plaça Llibertat. REUS.

Horari: de les 12:00 hores a les 22:00 hores.  • XERRADA a les 13:30 hores al Museu, Pl. Llibertat, de Reus. "Història de l'Aviació a Reus" a càrrec de Ramon Tàpias.


Durant la Fira, els Batejos de Vol tindran un descompte del 10% que podeu reservar o comprar directament a l'estand de l'Aeroclub de Reus, on a més a més ens agradarà saludar-vos i informar-vos de les nostres activitats d'aviació, cursos de Pilot d'avió, cursos d'iniciació al vol, Batejos de Vol/Excursions aèries, per descobrir el territori des de l'aire. Una experiència inoblidable !

Us esperem !

AEROCLUB DE REUS
www.racreus.com
racreus@racreus.com
Tel. 977 771911

--------------------------

Feria de Entidades de Reus - Stand del Aeroclub de Reus núm. 65
FERIA DE ENTIDADES DE REUS

El próximo día 29 de mayo de 2010, estaremos presentes en un stand, AEROCLUB DE REUS, núm. 65 en la Plaza Libertad. REUS.

Horario: de las 12:00 horas a las 22:00 horas.


* CHARLA a las 13:30 horas en el Museo, Pl. Libertad, de Reus. "Historia de la Aviación en Reus" a cargo de Ramon Tàpias.

Durante la Feria, los Bautizos de vuelo tendrán un descuento del 10% que puede reservar o comprar directamente en el stand del Aeroclub de Reus, donde además nos gustará saludaros e informaros de nuestras actividades de aviación, cursos de Piloto de avión, cursos de iniciación al vuelo, Bautizos de Vuelo / Excursiones aéreas, para descubrir el territorio desde el aire. Una experiencia inolvidable!

Os esperamos!

AEROCLUB DE REUS


www.racreus.com


racreus@racreus.com


Telf. 977 771911

No hay comentarios: