martes, 13 de diciembre de 2011

Formació aeronàutica - Visites escolars al món de l'aviacióAhir vam tenir el plaer de rebre la visita a les instal.lacions de l’Aeroclub, dels alumnes de 4rt d’ESO i 2n de BAT de IES Gaudí de Reus. A tots ells i a IES Gaudí els agraïm la seva participació i la seva visita.
Durant aquest acte vam tenir l’oportunitat de parlar una mica d’història de l’aviació, dels avions, del recuperat i restaurat Hangar Històric de 1937, del desenvolupament de l’Aeroport de Reus i d’aquest món apassionant de l’aviació, amb l’ajuda d’un audiovisual, i el paper fonamental de l’Aeroclub de Reus en tot aquest procés, des de 1935, en el Territori.
Gràcies per la vostra visita. Desitgem que hagi estat ben profitosa i que l’aviació us sigui una mica més propera. Salutacions ben cordials.
Ramon Tàpias
Comunicació, Aeroclub de Reus


Ayer tuvimos el placer de recibir la visita a las instalaciones del Aeroclub, de los alumnos de 4 º de ESO y 2 º de BAT del IES Gaudí de Reus. A todos ellos y a IES Gaudí les agradecemos su participación y su visita.
Durante este acto tuvimos la oportunidad de hablar un poco de historia de la aviación, los aviones, del recuperado y restaurado Hangar Histórico de 1937, del desarrollo del Aeropuerto de Reus y de este mundo apasionante de la aviación, con la ayuda de un audiovisual, y el papel fundamental del Aeroclub de Reus en todo este proceso, desde 1935, en el Territorio.
Gracias por su visita. Deseamos que haya sido bien provechosa y que la aviación les sea un poco más cercana.

Saludos,
Ramon Tàpias


Comunicación, Aeroclub de Reus
Vuelos de iniciación, Cursos de Piloto PPL-A, Cursos iniciación IFR.

Vine a volar amb nosaltres. Ven a volar. Consulta.

6 comentarios:

Agusjudo dijo...

Vull donar les gràcies al Ramon Tàpias i a l'Aeroclub de Reus per invitar-nos a les seves instal·lacions.
Personalment em va resultar molt productiu ja que sempre m'ha interessat l'aviació, i el fet de conèixer una mica d'història de l'Aeroculb de la meva ciutat em va agradar molt.

Agustín Arroyo, 2n de BAT.

aeroclub dijo...

Hola. Gràcies pel teu comentari. Ha estat un plaer poder comptar amb la vostra visita i participació.
Salutacions,
Ramon Tàpias
Aeroclub de Reus

Dídac Miquel dijo...

Les petites coses oculten una gran història, com aquest cas el nostre Aeroclub de Reus, i dic nostre, perquè desprès de la visita guiada per el sr. Ramon Tàpias, formarà part de la nostra vida, ja que aquest ha sigut part del nostre passat més proper com perquè de ben segur i serà en el nostre futur per molt anys.

Sovint no coneixem el que tenim a casa nostra i ens fixem més en la dels demés.

Mil gràcies a l'Aeroclub de Reus per obrir-nos les portes, especialment a en Ramon per ser el nostre guia durant la vistia.

Dídac Miquel, 2n BAT.

aeroclub dijo...

Hola Dídac, gràcies per les teves paraules tan amables envers l’Aeroclub de Reus.
Tens raó quan dius que sovint donem més valor i coneixem millor el que tenim més lluny i no en sabem gairebé res de les coses que tenim a casa, que formen part del teixit social de la ciutat i de la nostra història. Completament d’acord amb tu.
Mil gràcies pel teu comentari, però sàpigues que qui s’ho va passar més bé vaig ser jo, perquè em va ser permès d’explicar-vos una mica d’aquest món de l’aviació, tan arrelat des dels inicis del passat segle amb tots nosaltres, un compromís extensiu a tot el Territori.
Finalment, dir-te, dir-vos com va ser un veritable plaer per l’Aeroclub de Reus i per a mi, la vostra visita a les instal.lacions de l’Aeroclub de Reus, un Club obert i a l’abast de qui vol aprendre a volar o només a sentir la sensació del vol en un breu i intens aprenentatge de les coses més elementals del vol a motor.
Una cordial salutació,
Ramon Tàpias
Aeroclub de Reus

Abigail Cabanilla dijo...

Personalment crec que va ser una activitat molt atractiva i diferent, també la vaig trobar molt interessant i bonica. Vull donar les gràcies, tant a la nostra tutora, com al Ramon Tàpias, per la seva atenció durant tot el temps que em estat a les intal·lacions de l'Aeroclub i per explicar-nos d'una manera tant propera una mica de la història de l'Aeroclub de Reus. Moltes gràcies. Abigail Cabanilla, 2n de BAT.

aeroclub dijo...

Hola, bon dia.
Moltes gràcies Abigail per les teves amables paraules en relació a la vostra visita a l’Aeroclub de Reus. IES Gaudí de Reus, ja és una suficient i reconeguda Institució per a la ciutat de Reus i per a tots els estudiants que al llarg dels anys han rebut la seva formació en els dies de plena joventut. Una època vital per les persones. Però deixem afegir, que IES Gaudí, també, es reconeix i es valora per la seva gent, els seus professors i pels seus alumnes, columna i capital de l’esmentada institució acadèmica, on molts de nosaltres, també, un dia hi vam estudiar. El vostre interès i la vostra atenció en vers l’Aeroclub i el món dels avions, dona fe una vegada més de la importància, a Reus, de IES Gaudí, de la feina ben feta per persones preparades per ajudar-vos a créixer cara al futur, una tasca poques vegades reconeguda per pares i des de l’Administració, una importància de la que tots vosaltres en formeu part i de qui us ajuda en la vostra formació per encarar amb més garanties el futur.
Per la meva part, novament agrair la vostra presencia, la vostra visita a les nostres instal.lacions.
Bones Festes!!!
Ramon Tàpias
Aeroclub de Reus