jueves, 6 de septiembre de 2012

AIRSIM MEETING 2012 BCN Castelldefels

AIRSIM MEETIN 2012 BCN.


Benvolguts amics,


Felicitats a tots. Un esdeveniment molt interessant, ben organitzat, en el qual va participar l'Aeroclub de Reus, que va tenir el plaer de compartir les seves inquietuds, activitats amb els visitants, a la vegada que va gaudir de tota mena d'actes molt profitosos que ens va oferir l'Organització de AirSim Meetimg 2012. Enhorabona i gràcies per tota la vostra col · laboració i ajuda. Prego el trasllat de la nostra més sentida felicitació a tots els que han ajudat a aquesta organització de l'esdeveniment d'interès aeronàutic i a tots els col · laboradors que en tot moment van estar ajudant a que fos un èxit i que els que participàvem ens sentíssim gentilment atesos. Ha estat un plaer participar en l'esmentat esdeveniment aeronàutic i donar-li el nostre suport.

Esdeveniments com aquests donen un valor afegit a l'Aviació General, són una defensa del món aeronàutic, no sempre comprès ni recolzat.

Ha estat, també, un èxit que ens assegura uns excel · lents anys de futur per a aquesta celebració, de cita anual. Avui s'ha iniciat el camí amb èxit, segur que el demà està garantit i es convertirà en un referent de la simulació aèria a Espanya.

Una abraçada,


AEROCLUB DE REUSAIRSIM MEETING 2012 BCN,

Queridos amigos


Felicidades a todos. Un evento muy interesante, bien organizado, en el que participó el Aeroclub de Reus, que tuvo el placer de compartir sus inquietudes, actividades con los visitantes, a la vez que disfrutar de todo tipo de actos muy provechosos que nos ofreció la Organización de AirSim Meetimg 2012. Enhorabuena y gracias por toda vuestra colaboración y ayuda. Ruego traslado de nuestra más sentida felicitación a todos los que han ayudado a esta organización del evento de interés aeronáutico y a todos los colaboradores que en todo momento estuvieron ayudando a que fuera un éxito y que los que participábamos nos sintiéramos gentilmente atendidos. Ha sido un placer participar en dicho evento aeronáutico y darle nuestro apoyo.

Eventos como estos dan un valor añadido a la Aviación General, son una defensa del mundo aeronáutico, no siempre comprendido ni apoyado.

Ha sido, también, un éxito que nos asegura unos excelentes años de futuro para esta celebración, de cita anual. Hoy se ha iniciado el camino con éxito, seguro que el mañana está garantizado y se convertirá en un referente de la simulación aérea en España.

Un abrazo,AEROCLUB DE REUSAeroclub de Reus

No hay comentarios: