lunes, 2 de abril de 2012

Àngel Arràez Juan
Ahir el senyor Àngel Arràez Juan, va complir 100 anys d’edat. Moltes felicitats i per molts anys, amb la clarividència actual, que gaudeixi d’aquest feliç esdeveniment amb tota la seva família.


El senyor Àngel va ser Vocal de la primera Junta Directiva de l’Aeroclub de Reus, el 1935, any de la fundació, i una de les seves principals tasques va ser la de gestionar la compra de terrenys pel futur Camp d’Aviació a Reus, als pagesos de la zona, on avui amb els anys ha esdevingut Aeroport de Reus.


Des d’aquí li enviem una forta abraçada.


De ben segur que a ell i als seus companys de fundació i primera Junta els devem molt, la existència de l’Aerocub de Reus i que avui puguem tenir un Aeroport a Reus. Gràcies.Aeroclub de Reus
ComunicacióAyer el señor Ángel Arráez Juan, cumplió 100 años de edad. Muchas felicidades y por muchos años, con la clarividencia actual, que disfrute de este feliz acontecimiento con toda su familia.


El señor Ángel fue Vocal de la primera Junta Directiva del Aeroclub de Reus, en 1935, año de la fundación, y una de sus principales tareas fue la de gestionar la compra de terrenos para el futuro Campo de Aviación en Reus, a los campesinos de la zona, donde hoy con los años se ha convertido en Aeropuerto de Reus.


Desde aquí le enviamos un fuerte abrazo.


Seguro que a él y a sus compañeros de fundación y primera Junta les debemos mucho, la existencia del Aerocub de Reus y que hoy podamos tener un Aeropuerto en Reus. Gracias.


Aeroclub de Reus
comunicación
www.racreus.comNo hay comentarios: